Під Твою милість прибігаємо… День Дошкілля 2022

 Цьогоріч відзначення Дня дошкілля в Уличненському ЗДО “Диво” стало єднанням ще двох важливих свят – Різдва Пресвятої Богородиці та Дня миру, що відзначався 21 вересня. В нашому дошкільному закладі сьогодні панувала атмосфера святості й благодаті. Відбулося освячення фігури Матері Божої, подарованої закладу благодійником та спорудженої силами працівників.

             

“Пресвята Богородиця сьогодні тримає на Своїх благословенних руках не лише Дитятка Ісуса, Вона тримає усіх наших вихованців та працівників і покриває їх своїм омофором”, – підкреслив у своєму слові отець протоієрей Петро Сливка, парох нашої церкви. 

Святкове дійство продовжили вихованці старшої дошкільної групи “Калинонька”, які підносили до Неба, Пречистої Діви та Господа Ісуса свої щирі дитячі молитви та піснеспіви. Разом з вокальним ансамблем “Мальви” ми усі молилися за мир в Україні, за наше мирне небо…

              

Присутніх на святі вітали депутат Львівської обласної ради, заступник голови Трускавецької міської ради Святослав Стефанків та староста с. Уличне Мар’яна Мазурик.

Дякуємо Господу та ЗСУ за можливість працювати та виховувати наших дітей!

З Днем Дошкілля!!!

Поширити: